Variációk szexualitásra

Izgalmas programot ígért a Mediawave programfüzetben tegnap délutánra hirdetett irodalmi felolvasás címe: Szexuális forradalom a könyvekben. Aki azonban pornókönyvből kiragadott idézetekre számított, az pórul járt – a felolvasás ugyanis a lehető legvisszafogottabb hangvételben zajlott. Az öt író/költő – Karafiáth Orsolya, Kukorelly Endre, Podmaniczky Szilárd és Villányi László – saját műveiből olvasott részleteket, és bár minden műre jellemző volt a szókimondás, senki sem hagyatkozott pusztán a szexualitás folyamatának leírására. A témaindító ’69-es év, illetve a szexuális forradalom kezdete mellett előkerült az ismerkedés mikéntje, a párkapcsolati problémák okozta testi és lelki feszültség, valamint önálló témaként szerepelt maga a csikló is.

Képeket Horváth Viktória és Farkas Máté készített:

















meg én is mobillal:




Programokról, élménybeszámolókról bővebben:

3 megjegyzés:

petoczistvan írta...

Ha poénkodni akarnék, azt mondanám, hogy a csikló az egy olyan dolog, amiről nem beszélni kell, hanem... na mindegy. :D

Ez a virágosfejű nő mondta azt, hogy undorító a férfi test? Ez elég nagy ignorancia a részéről (bocs az amerikaias szóválasztásért), mindkét nem testének megvan a maga szépsége. Szerintem ebben a véleményében valami gyermekkori trauma játszhat közre.

Eszembe jutott, hogy néhány eseményről írhatnál jövő időben is, hátha valaki kedvet kapna ilyen programokhoz. Kedden például 58 látogatód volt, ami azért nem rossz szám! gracc

Kék írta...

Virágosfejű nő... :D Karafiáth művésznőre gondolsz? Ja, elég érdekes volt, hogy a szexuális forradalom témában olyan költőt hívnak meg, aki saját bevallása szerint azért nem ír szexről, mert fél, hogy mit szólnak a nagyszülei. Amúgy így is kellően defektes írásokat hozott, szóval traumából kijutott neki, valószínűleg nem is egy.


58 látogató? Szuper, na jó, akkor legyen itt egy összeállítás jövőidőben! Köszi az észrevételt!

(Bár győri estje mindenkinek van, én is onnan szerzem az infót :D )

petoczistvan írta...

Hát ez a nagyszülős nagyon LOL :D

Szegény művésznő szerintem már a bemutatkozásnál elvágja magát a férfi nemnél. Nem lehet könnyű. :D

Persze, írjál ajánlót! Biztos jobban rá tudnál beszélni valami kultúrprogramra, mint egy Győri Est.