Mennyé!


Programoknak ajánlása következik itt szerény kivitelben:
(Kötelező magyarázkodás: Úgy gondolom győri estet megtaláljátok, szóval ide az kerül csak, amire szerintem érdemes menni, ez nem jelenti azt, hogy a többi program ne lenne fergeteges)

Rómer Házba bármikor betérsz, biztos, hogy nem maradsz jó program nélkül, délután vetítések, este koncert. Egyéb:

Vizuálisoknak:
Ma (szerdán) játékfilm/kisjátékfilm vetítések és dokumentumfilmek játszák a főszerepet, illetve Káldy Teremben 18:00-tól Roncsfilm a 'Válogatás Szomjas György filmjeiből' keretén belül.
Csütörtökön animációs filmek második felvonása lesz megtekinthető, bár az első kör sem volt gyenge, ismétlés lesz belőle. Európa Teremben viszont izgi vetítés lesz 21:00-tól, 1969: Erotika és Forradalom címmel - válogatás a Mediawave legjobb erotikus filmjeiből.
Pénteken jó sok vetítés, többek között az animációs filmek első felvonása, aztán Darren Aronofsky A pankrátor című filmjének premier előtti vetítése (sz.: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Arany Oroszlán-díj, BAFTA- és Golden Globe-díj, Oscar jelölés).
Szombaton jó sok kisfilm, illetve 19:00 Európa Terem Szomjas György: Kopaszkutya vetítés.

Olvasóknak:
Szerdán Kőrösi Zoltán író és Grencsó István muzsikus beszélget, felolvas és muzsikál a Vaskakas Bábszínházban, 16:00-tól. Szerelmes évek (Gyávaság) - könyvbemutató.

Muzikálisoknak:
Szerdán francia jazz bábjátékkal: Pulcinella koncert Port.hu színpadon 19:00-tól. 3000 HUF, diákkal 2000 HUF.
Csütörtökön Port.hu színpadon 19:00-tól Lee Konitz & Minsarah jóféle jazzkoncert. 4000 HUF, diákkal csak 3000 HUF. (17:00-tól GYH-ban beszélgetés Lee Konitz-cal)
Pénteken Premier teremben 2000/1500 pénzért 22:00 Loop Doctors feat. Brandon Fields fúziós jazz koncert, gyere ha ebből valamelyik bejön külön vagy együtt: Drum'n'Bass, Jungle, Breakbeat, NuJazz, Rap.
Szombaton Kisalfold.hu színpadon ingyenesen hallgassátok meg 19:00-tól a Colombre Band és 20:30-tól Ferenczi György és a Rackajam magyar zenei előadásokat.
Underground klub ad helyet 23:00-tól a Kataflam együttesnek, az van a füzetbe írva, hogy underground rock, ami 1500/1000 forintért hallgatható.

Játékosoknak:
Szerdán színjátszás, a Mediawave fesztivál folytatásos teleregénye. Ingyenesen megtekinthető a Kisalfold.hu színpadon 20:30-tól az Import Impro előadása. Egész héten lesz belőle több is, figyeljétek.
Csütörtökön Nagy Viktor úr villant Richard O'Brian Rocky Horror Show-jával, Győri Nemzeti Színházban 17:00-kor és 20:00-kor. Ugyanez pénteken 15:00-kor és 19:00-kor.

2 megjegyzés:

petoczistvan írta...

mélykék blog -- mert itt érzem, hogy fontos vagyok :D


írok egy ötletet, aztán másnap reggelre meg is valósul, nem semmi :)

személy szerint a csütörtök és a péntek esti jazzkoncertet ajánlom, szerintem ütős lesz

Kék írta...

Ilyenek a civilek, gyorsan gondolkoznak és cselekednek, hiperszuper sebességgel reagálnak a felmerülő igényekre! (Nem ám mint a parlamentben!) ;)