Zárul az év

Megvan végre, megvan a Job. Kedves csapat, jó fizu, mindez két utcányira innen. Vége a rinyálásnak, huhúú :) A legolcsóbb bécsi pezsgővel és házi pizzával ünnepeltünk.



És mivel hála minden szenteknek végre véget ér ez a kínkeserves év, és megint páratlan év lesz (ha lesz), rá kellett kapcsolnom a tavaly szilveszteri fogadalmaimmal, hogy ne legyen bűntudatom. Az étkezési szokásaimmal kapcsolatos fogadalmakra gondolok itt legfőképp, idén megkóstoltam a garnélát, a fekete kagylót, a lazacot és a pontyot, és ma Dorinbé és Szilárd jóvoltából megkoronáztam az idei évet a csigával!



Ezt teljesen önállóan fogyasztottam el, annyira nagykirály vagyok :) Jöhet a karácsonyi nagytakarítás, és este ünneplés, karácsonyi vacsival, tosájlikőrrel, és Reszkessetek betörők nézéssel!

Az új kedvencem Daniel Waples, aki nem csak iszonyúan tehetséges, de még szép is:


2 megjegyzés:

nami írta...

Juhuhuuuuuu, soha jobbkor! :) Szívből örülök és gratulálok! Boldogságost kívánok Nektek az ünnepekre és csak hajrá előre az új évben! Ma Te voltál az aki mosolyt csalt az arcomra!

Pacsi, High five... hogy is van ez németül? :)

Kék írta...

Ennek igazán szívből örülök és köszönöm! Így már kerek lesz az ünnep, meg az új év is :)

A pacsira nem tudok német kifejezést, de majd megkérdezem az egy szem osztrák haverom, hogy mondják. Mindenesetre biztató jel, hogy a szótár tud rá szót: das Patscherl, az kérem a pacsi :)