Köszönnyük Nők Lapja! - Szánalom a köbön

Tudom, hogy nem illik élesbe' (hátulról) támadni és gyalázni egy országosan elismert és ráadásul még egy jobbik fajtából való női hetilapot, de a legújabb Nők Lapja címlapsztori (Lady Di tündérmeséje - szerintem inkább rémmeséje) 3 másodperces rekordidő alatt vágta ki nálam a biztosítékot!
A magazin minőségi mélyrepülése egyébként már jó ideje fokozódik, néhány szerző kivételével egyre silányabb írók jellenek meg a lap hasábjain, nem beszélve a "minden héten plusz egy ezoterikus szarság" elv gyakorlati megvalósításáról.
Röviden szólva - szánalom. Annál inkább szomorú, mert korábban ez volt az a lap, ami nem feküdt meg a "Kiskegyed" és a "Story" szintnek, és amiről kislányként azt gondoltam, hogy ha nagy leszek, én is a Nők Lapját járatom majd, mint az anyukám. Nem így lesz, ennek a kövekező cikk(részlet) az oka:
"MEGIDÉZTÜK DIANA SZELLEMÉT
Mivel úgy éreztük, itt az idő, hogy tisztázzuk Lady Diana titokzatos balesetének körülményeit, spiritiszta szeánszot szerveztünk, hogy megidézzük a walesi hercegnő szellemét, hátha így közelebb kerülhetünk az igazsághoz...
...Lássuk Lady Di kérdéseinkre adott, néhol rejtélyes válaszait.
-Valóban Lady Diana Spencer szelleme van jelen?
-Igen.
-Balesetben hunyt el?
-Nem.
-Merénylet volt?
-Igen.
-Ki szervezte?
-Egy úr.
-Ki volt az ön számára az igazi, nagy szerelem?
-Hewitt és Khan.
-Van-e valami fontos üzenete, amelyet mindenképpen meg szeretne osztani velünk?
A pohár kicsit elidőzött az "igen" feliraton, majd a H betűn állt meg. - Harry herceggel kapcsolatos?
-Igen. Féltem. Nem az övék.
-Nem az övék? Azaz nem királyi vérből származik?
-Nem.
-Van-e könyv, amelyet önről írtak, és megfelel a valóságnak?
-Nem. Igen. W.
Ezután a pohár visszatért a kezdőpontra, ezzel jelezve, hogy a szellem távozni szeretne. Mi pedig elengedtük, így sajnos, az utolsó két üzenet értelmezésére nem kerülhetett sor. Mindenesetre több olyan, Diana életéről írott könyvet találtunk, amelyek szerzőjének neve W-vel kezdődik. Ezek valamelyikéből talán kiderülhet, ki Harry herceg valódi apja."
Istenkém, remélem, a következő számban megírják azt is, hogy ki a valódi apja - a Károly hercegre egyébként feltűnően hasonlító - Harrynek. Szupi lenne!
Vagy megidézhetnék Hitlert, hogy valóban megtörtént-e a Holokauszt, vagy most tényleg csak kitalálta valaki? Vagy miért nem mindjárt VII. Gergely pápát kérdezik meg, hogy tényleg megbocsátott-e IV. Henrik császárnak?

1 megjegyzés:

K. írta...

Hűűű...ez nagyon szánalmas a Nők Lapjától...nálam is mélyrepülésben vannak amúgy...csak ez hiányzott...Miért nem hagyják szerencsétlent nyugodni....