Pozitív változások kilátásban..

Vettem egy olyan rossmannos táskát, amit fel lehet csatolni az övemre vagy a táskámra, és mindig nálam lehet és akkor nem kell vennem műanyagot a boltban. Tudjátok, pénz meg global warming... Leírni is unalmas már, annyiszor volt szó erről, hogy nem írok róla többet, inkább cselekszem :) Eskü, mától kerülöm a műanyag zacskós hazacipelést :)

Kicsit nehezíti a dolgot, hogy egy csomó áruházban nincs lehetőség másba tenni a zöldséget, mert csak abban mérik le. Erre semmi használható ötletem egyelőre, szóval ha valaki tud segíteni, az írjon bátran.

Meg az van, hogy három cukorral iszom a kávét. És holnaptól kettővel. Egy kockacukor az internet szerint kb 3,4 gramm. Ebből három az ugyebár 10,2 és tekintve, hogy két kávét iszom minden nap, az havonta 612 gramm tiszta cukor, azon felül ami az ételekben, italokban alapból benne van. Első lépésként tehát 204 gramm cukortól szabadítom meg magam havonta.

Meg most azon is gondolkozom, hogy megpróbáljak-e minden nap egy picivel korábban felkelni, hogy ne úgy menjek be a munkahelyre, mint ha full másnapos lennék és még agyon is vertek volna előző este. De lehet hogy ennyi jóság már sok egy napra… J




Majdnem lemaradt a zene, pedig az nagyon jó, amit ma találtam:

0 megjegyzés: