Film(nem)ajánló

Ellenségeim számára sürgősen eladó ingyen elvihető egy Ken Park dvd, egyszer használt, újszerű állapotban! Egyes képi- és hangelemek véletlenül nem lettek felkavaróak, a másik 99 % igen, úgyhogy megtekintését csak perverz, pedofil, szadista-mazochista, köpködős pisi- és kakiszex kedvelőknek ajánljuk!
Ha akartok látni egy hihetetlenül semmitmondó, ám annál gyomorforgatóbb filmet, gyertek, azonnal odaadom életem nagy félrevásárlását!
A Ken Park pár alulszocializált fiatal defektes szexulális életét hihetetlenül unalmas módon bemutató horror-gyerek-pornó. Az első 10 perc még izgalmas, mert azt hiszed, hogy a megbotránkoztatáson kívül van valami más célja is. Az utolsó percben azonban kiderül, kár volt végigszenvedni ezt a sok mocskot, a "hellyel-közzel tanulság" ugyanis elég sutára sikerült - jobb lett volna ha anyád abortál. Hát... A rendező mamája tényleg meggondolhatta volna még egyszer!
Ez az egy jó fej van benne, de aztán ő is leszúrja a nagyszüleit meztelenül, aztán majdnem rájuk élvez, csak sajna ugatni kezd a kutya...
Szóval, ha szeretnél egy igazán elcseszett vasárnap délutánt magadnak, akkor oda'dom a dvd-t, nekem már biztos nem kell.

2 megjegyzés:

petoczistvan írta...

ha nem csücsülne itt a polcomon, akkor megvenném :D

Kék írta...

pff elvetemült :D